Δήμος Λιβαδίου Ν. Λαρίσης

dimos.livadi.gr

   Αρχική | Νέα | Επικοινωνία | Συνδέσεις
 

Νέα του Δήμου 2009 - 2010

 

Την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η κτηνοτροφική γιορτή του Αγίου Μοδέστου. Στις 7:00 μ.μ. τελέσθηκε ο εσπερινός στο ξωκλήσι του Αγίου Μοδέστου. Στη συνέχεια εμφανίσθηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβαδίου, τα οποία εντυπωσίασαν. Ακολούθησε ο διαγωνισμός κουρέματος αιγοπροβάτων και γλέντι με τα "Λιβαδιώτικα Κλαρίνα". Διάφορα εδέσματα και ποτά ήταν στη διάθεση των παρευρισκομένων.

 

 

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας -Επαρχείο Ελασσόνας, το Δήμο Λιβαδίου, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο και την εκκλησιαστική επιτροπή Αγίου Μοδέστου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακά μεγάλη και η διοργάνωση άριστη.

 

 

 

Παρόντες ήταν η Έπαρχος Ελασσόνας κ. Μαμάρα Μαρία, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Μπίζιος Νικόλαος -ως εκπρόσωπος του Νομάρχη, ο Δήμαρχος Σαρανταπόρου κ. Κλεισιάρης Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Λιβαδίου κ. Γαλάνης Γεώργιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελασσόνας, κ. Γκαμπέτας Τηλέμαχος και κ. Ράπτης Γιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι Λιβαδίου και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.

 

Νέα

 

Ο Δήμος
Ιστορικά Στοιχεία
Αξιοθέατα
Πολιτιστικά
Φωτογραφίες  Δείτε ακόμη

Γ. ΟλύμπιοςΑρχείο

2007

2008


ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ Ε.Γ.Τ.Π.Ε-Π ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ