Δήμος Λιβαδίου Ν. Λαρίσης

dimos.livadi.gr

   Αρχική | Νέα | Επικοινωνία | Συνδέσεις

Νέα του Δήμου 2009

17/2: Οι καθιερωμένου χοροί των Συλλόγων Κατερίνης και Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την 7η και 14η Φεβρουαρίου αντίστοιχα,  όπου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λιβαδίου και μελή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στους χορούς αυτούς δίνεται η ευκαιρία στον Δήμαρχο και στους Δημοτικούς Συμβούλους να έρχονται σε επαφή με τους εκπροσώπους διαφόρων Φορέων και με πολιτικά πρόσωπα και να συζητήσουν διάφορα προβλήματα που αφορούν το Δήμο και περιμένουν την επίλυσή τους.

 Στην Κατερίνη βρέθηκε ο Δήμαρχος Λιβαδίου κ. Γεώργιος Γαλάνης την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009 όπου τιμήθηκαν  οι εκτελεσθέντες από τα κατοχικά γερμανικά στρατεύματα.

Οι Λιβαδιώτες που φονεύθηκαν ήταν οι:

1. Χρυσικός Δημήτριος του Ηλία

2. Κίτσας Ξενοφών του Κων/νου

3. Πατσίκας Κων/νος του Αθαν.

4. Καπέτης Μιχαήλ του Δημητρίου

5. Περδίκης Θωμάς του Ιωάννου

 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης πλαισιωμένη από την  επιμνημόσυνη δέηση, την κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων και από πλήθος κόσμου μεταξύ του οποίου βρίσκονταν οι βουλευτές Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος και Γιάννης Αμοιρίδης, εκπρόσωποι των βουλευτών(Γιώργου Κωνσταντόπουλου-Αντώνη Καρπούζα), ο Αντινομάρχης Πιερίας Νίκος Μπουρονίκος, κ.α., εκπρόσωποι των τοπικών, πολιτικών, στρατιωτικών, εκκλησιαστικών αρχών και πολλοί συγγενείς των εκτελεσθέντων.

 

 

 

 

 

Νέα

 

Ο Δήμος
Ιστορικά Στοιχεία
Αξιοθέατα
Πολιτιστικά
Φωτογραφίες  Δείτε ακόμη

Γ. ΟλύμπιοςΑρχείο

2007

2008


ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ Ε.Γ.Τ.Π.Ε-Π ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ