Δήμος Λιβαδίου Ν. Λαρίσης

dimos.livadi.gr

   Αρχική | Νέα | Επικοινωνία | Συνδέσεις
 

Νέα του Δήμου 2009

Γιορτάσθηκε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στο Λιβάδι με τον Μέγα Εσπερινό την Παρασκευή 14/8 και την περιφορά του Επιταφίου. Ακολούθησε ολονύκτιο γλέντι με τα "Λιβαδιώτικα Κλαρίνα" στην πλατεία απέναντι από το Δημαρχείο έως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου πρωτοστάτησε ο Μητροπολίτης Ελασσόνας Κ.Κ. Βασίλειος ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης, ο βουλευτής Λάρισας κ. Σαχινίδης Φίλιππος, ο Νομάρχης Πιερίας κ. Παπαστεργίου Γεώργιος, η Έπαρχος Ελασσόνας κ. Μαρία Μαμάρα, ο Δήμαρχος Λιβαδίου κ. Γαλάνης Γεώργιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος επισκεπτών μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Χιονίδης Σάββας. Ακολούθησε ολοήμερο γλέντι στη σκιά του πλατάνου στην πλατεία με τα "Λιβαδιώτικα Κλαρίνα".

Ο καθιερωμένος "Χορός των Γερόντων" την Κυριακή 16/8 το απόγευμα "έκλεψε" για άλλη μια φορά την παράσταση και το κοινό εντυπωσιάστηκε από τις χορευτικές ικανότητες των γερόντων. Στη συνέχεια εμφανίσθηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης και Κατερίνης, του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβαδίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης.

Η Νομαρχιακή Σύμβουλος κ. Βαρβάρα Ζαχαρακούλη παρευρέθηκε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος του Νομάρχη Λάρισας.

 

Νέα

 

Ο Δήμος
Ιστορικά Στοιχεία
Αξιοθέατα
Πολιτιστικά
Φωτογραφίες  Δείτε ακόμη

Γ. ΟλύμπιοςΑρχείο

2007

2008


ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ Ε.Γ.Τ.Π.Ε-Π ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ