Δήμος Λιβαδίου Ν. Λαρίσης

dimos.livadi.gr

   Αρχική | Νέα | Επικοινωνία | Συνδέσεις

Νέα του Δήμου 2009

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2009

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία της Κτηνοτροφικής Γιορτής που καθιερώθηκε να εορτάζεται προς τιμήν του Αγίου Μοδέστου την παραμονή και ανήμερα της Πρωτομαγιάς, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία και ανταπόκριση του κόσμου στον Άγιο Μόδεστο. Με την επιμέλεια των συνδιοργανωτών, του Δήμου Λιβαδίου, του Κτηνοτροφικού Συλλόγου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αγίου Μοδέστου, την παραμονή στις 8:30 μ.μ. τελέσθηκε ο Εσπερινός στο ξωκλήσι του Αγίου Μοδέστου

 

και ακολούθησε το χορευτικό συγκρότημα του Εξωραϊστικού Συλλόγου και γλέντι από το παρευρισκόμενο πλήθος.

 

 

 

Ο Διαγωνισμός κουρέματος αιγοπροβάτων από τους κτηνοτρόφους, που είχε προγραμματισθεί για την ημέρα της πρωτομαγιάς δεν πραγματοποιήθηκε αφού οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψανε.

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος εντούτοις η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και ιδιαίτερα την παραμονή όπου τελέσθηκε ο εσπερινός. Στη συνέχεια, τα τοπικά εδέσματα τα γνήσια Λιβαδώτικα ψητά, η μουσική με τα "Λιβαδιώτικα Κλαρίνα" και τους "Τζαντζαλιάριδες" και πάνω απ' όλα η διάθεση του κόσμου αποκάλυψαν και επιβεβαίωσαν την επιθυμία για υπαίθριες εκδηλώσεις και δράσεις.

Τις εκδηλώσεις χαιρέτησαν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης, οι Βουλευτές Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και κ. Κώστας Αγοραστός. Την παραμονή εκ μέρους του Νομάρχη παρέστη ο κ. Παλάσκας Νίκος, Νομαρχιακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ελασσόνας.

 

Ανήμερα της πρωτομαγιάς τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους τίμησαν, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Ροντούλης Αστέριος, η συμπατριώτισσα μας Έπαρχος Ελασσόνας κ. Μαρία Μαμάρα και ο Αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Γκαμπέτας Τηλέμαχος.

 

 

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαίτερα την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Μοδέστου, τις κτηνοτρόφισσες γυναίκες και όλους όσους βοήθησαν και φρόντισαν, φέροντας εις πέρας μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

 

Και του χρόνου με υγεία!

Νέα

 

Ο Δήμος
Ιστορικά Στοιχεία
Αξιοθέατα
Πολιτιστικά
Φωτογραφίες  Δείτε ακόμη

Γ. ΟλύμπιοςΑρχείο

2007

2008


ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ Ε.Γ.Τ.Π.Ε-Π ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ